web design templates
 • SOBRE EL DISSENY - Pel que fa a la maquetació de l'àlbum el que fem normalment és, partint del nostre estil, fer un disseny enfocat al que vosaltres ens dieu que us agrada més.
 • Adaptant-nos a aquests paràmetres que ens marqueu fem el disseny del vostre àlbum. Una vegada finalitzat quedem perquè el veieu i li doneu el vistiplau definitiu abans d'enviar-lo a imprimir.
 • Si voleu, teniu l'opció de triar vosaltres les fotografies. El problema és que actualment fem moltíssimes fotografies en un casament i és realment difícil fer una elecció quan hi ha tant material. Òbviament nosaltres hi tenim més pràctica i ens és més fàcil triar les imatges d'un àlbum tenint en compte que han de ser variades i que ha de sortir tot. En tot cas, com sempre, la decisió es vostra.
 • Processem, ajustem i retoquem absolutament totes les fotografies que s'inclouen als àlbums.
 • PREVI I POST - Sovint, a banda de les fotografies del dia del casament, fem sessions de fotos i/o vídeo abans o després del dia del vostre enllaç. Amb aquesta sessió us podem fer un petit àlbum o incloure unes pàgines extra a l'àlbum de casament. 
 • El previ acostuma a ser una sessió, vestits de carrer, en algun indret que us agradi especialment. És una oportunitat per tenir unes fotografies naturals amb el vostre estil del "dia a dia".
 • El post l'acostumem a fer amb el vestit de nuvis. És una oportunitat per tenir unes fotografies amb el vestit de casament en un entorn on no es van poder fer el dia de l'enllaç. Es poden fer on volgueu. Un lloc que sigui especial per a vosaltres o un lloc que us agradi molt. És habitual anar a la platja, queden unes fotografies amb uns colors molt intensos i fins i tot podem aprofitar per fer alguna foto a sota l'aigua.
 • INVITACIONS - Tenim diversos models d’invitacions per al vostre casament. Com que som fotògrafs tots els models d'invitacions porten fotografies. A vegades les fem aprofitant les fotografies d'un previ que hem fet, però també les podem fer amb fotografies que tingueu vosaltres. Son invitacions diferents, amb un aire desenfadat i divertit. A banda dels diferents models que tenim, també us podem fer el disseny a mida.
 • FOTOGRAFIES PER ALS CONVIDATS -  Normalment als casaments hi ha un moment en el que es fan les fotografies amb els convidats. S'acostuma a fer a la sortida de la cerimònia o just abans d'entrar al saló. Aquestes fotografies les posem al vostre àlbum perquè tingueu instantànies de tots aquells amb qui heu compartit aquest dia tan especial. Com en tota la resta, fer-les o no és una decisió vostre.
 • Si voleu, hi ha la possibilitat que el mateix dia del casament imprimim aquestes fotografies i les enganxem en unes carpetes per a que les pogueu entregar com a regal als vostres convidats. És, possiblement, el detall més personal i autèntic que es poden emportar els vostres convidats.
 • Un altre servei que oferim és la venda d'aquestes fotografies als convidats, juntament amb les que els hem fet quan estan asseguts a la taula. El que fem habitualment és agrupar les fotografies dels convidats per parelles (o unitats familiars) de manera que quan algú ve a mirar-les té en una carpeta totes les fotografies que li poden interessar. Lògicament no hi ha cap compromís de quedar-se cap fotografia. Hi ha gent que no n'agafa cap i hi ha gent que se les emporta totes. L'habitual és un entremig.
 • PHOTOCALL - Una opció divertida per al dia del casament és posar un photocall. Posem un fons (que pot ser bàsic o fet a mida) i atrezzo divertit (perruques, ulleres, bigotis, etc...) i la gent es va posant, quan vol, davant de la càmera. Surten unes fotos realment simpàtiques, divertides i fins i tot esbojarrades ;)